Termeni si conditii

Scarpa Romania / Termeni si conditii

Acest site este administrat de SC TOP 68 SRL, o companie inregistrata in Romania si avand sediul la adresa BD. REVOLUTIEI 1989 nr. 4 Timisoara

Informatiile continute in Site sunt adresate clientilor SC TOP 68 SRL si partenerilor sai.
Orice informatie continuta in Site este proprietatea exclusiva a promotorului legal si nu poate fi reprodusa decat cu acordul nostru expres si cu mentiunea exacta a sursei de informare .
TOP 68 SRL va face tot posibilul pentru ca datele continute de Site sa fie corecte si actuale. Ne rezervam dreptul de a modifica specificatiile produselor in orice moment, fara un anunt prealabil.
SC TOP 68 SRL respecta dreptul la confidentialitate a datelor fiecarei persoane care acceseaza site-ul. SC TOP 68 SRL nu va colecta date personale despre dumneavoastra (nume, adresa, telefon sau adresa de e-mail) exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ne comunicati aceste date. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. in cazul in care datele dumneavoastra personale au fost deja trimise si doriti ca acestea sa fie sterse din inregistrarile noastre, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail sau la numarul de telefon mentionat mai jos. Informatiile referitoare la dumnevoastra vor fi sterse din inregistrarile noastre.
Daca veti furniza Date Personale la SC TOP 68 SRL, acestea vor fi stocate si vor putea fi utilizate pentru activitati de marketing, cercetari de piata, urmarirea datelor de vanzari si pentru a va contacta. SC TOP 68 SRL poate face cunoscute aceste informatii in cadrul grupului de companii sau catre dealerii si agentii sai pentru activitatile mentionate mai sus.
Folosirea acestui site presupune cunoasterea prezentelor conditii de utilizare. In aceste conditii, suntem exonerati de orice pierdere materiala sau morala care s-ar putea produce din necunoasterea acestor termeni .
Da, sunt de acord, ca utilizator, cu acesti termeni de utilizare si ma angajez ca in decursul folosirii acestui site sa respect atat legile romane in vigoare referitoare la dreptul la libera exprimare, incriminarea infractiunilor morale contra persoanei precum si alte prevederi legale corespunzatoare.