Magazin

Scarpa Romania / SPIN WMN
Out of stock!

SPIN WMN

691.00 lei

Alergare pe traseu, aderentă ușoară și remarcabilă
Marea Roșie strălucitoare
Pantofi cu alergare ușoară, stabile, flexibile și cu o aderență remarcabilă pe toate terenurile. Model de referință pentru curse rapide, curse și verticale, proiectat pentru potrivirea femeii. Obiectivele sunt de a garanta viteza și, mai ales, reactivitatea ridicată. Se potrivesc bine și cu un profil scăzut, de asemenea descendent fenomenal. Spinul este recunoscut prin designul său distinct și funcțional.
Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

CARACTERISTICI
  • UPPER În plasă + Film TPU sigilat termic, care se înfășoară ca un șoset datorită sistemului de construcție Sock-Fit LW by SCARPA®, evită punctele de compresie și garantează confortul maxim și potrivirea precisă. Limbă în țesătură ușoară și respirabilă, cu buzunar pentru șireturi HLP.
  • LACING Integrat în suportul superior.
  • INTERSULE Compot compresiv EVA de densitate medie + insert EVA de joasă densitate pe vârful piciorului pentru efect de absorbție a șocurilor + insert ESS pentru reactivitate maximă și absorbție de impact.
  • SOLE Fixare cu aderență ridicată și tracțiune pe orice tip de teren, datorită designului de bandă compus Vibram® Megagrip.

Informații suplimentare

Marime

, , , , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SPIN WMN”