Magazin

Scarpa Romania / SPIN PRO OD
Sale!

SPIN PRO OD

930.00 lei 389.00 lei

Alergare pe traseu, ușoară pentru curse off-road
Golful negru-albastru
Încălțăminte ușoară și esențială pentru alergare pentru trasee, concepută pentru curse off-road, chiar și pe terenuri umede. Obiectivele sunt de a garanta viteza și, mai ales, reactivitatea ridicată. Spin Pro OD este recunoscut prin designul său distinct și funcțional.
Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , ,

Descriere

CARACTERISTICI
  • UPPER În materiale impermeabile: țesătură tehnică și inserție de microfibră sigilată termic, suport EXO intern și vârf de protecție PU. Sistemul de construcție Sock-Fit PLUS de SCARPA®, cu gaură integrată către partea superioară, protejează și înfășoară piciorul ca o șosetă și garantează precizia și confortul montării fără a intra în noroi, pietre și zăpadă. Gaura se încheie cu o bandă elastică de înfășurare și două tije de tragere pentru a facilita montarea.
  • LINING În țesătură tehnică întinsă cu membrana OutDry® laminată pe partea superioară pentru o impermeabilitate și confort maxim. Apa rămâne complet în afara pantofilor lăsând piciorul uscat fără senzația de umiditate enervantă.
  • INTERSULE Compot compresiv EVA de densitate medie + insert EVA de joasă densitate pe vârful piciorului pentru efect de absorbție a șocurilor + insert ESS pentru reactivitate maximă și absorbție de impact.
  • SOLE Fixare cu aderență ridicată și tracțiune pe orice tip de teren, datorită designului de bandă compus Vibram® Megagrip.

Informații suplimentare

Marime

, , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SPIN PRO OD”