Magazin

Scarpa Romania / PROTON XT GTX WMN
Sale!

PROTON XT GTX WMN

905.00 lei 499.00 lei

Dedicat pentru trasee off-roadm pe distanțe lungi,
Culoare Stafid – Mauve
Modelul a fost proiectat pentru utilizarea îndelungată și rutele off road pe teren umed și pe distanțe lungi. Pantofi versatili cu accent pe confort, durabilitate și prindere pe orice teren. Conceput pentru toată lumea, dar mai ales pentru cei care necesită amortizare, protecție, suport și reactivitate.
Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

CARACTERISTICI

  • FATA INCALTAMINTEI Plasa superioară din plasă 3D Air, cu cușcă exterioară în film PU sigilat cu căldură cu o grosime crescută a suportului, design SCARPA®. Microfibră internă EXO pentru retenție. Partea superioară include un vârf de protecție împotriva impactului TPU imprimat 3D. Limbă respirabilă din plasă 3D cu buzunar din dantelă HLP. Partea superioară se înfășoară ca un șoset datorită sistemului de construcție Sock-Fit LW by SCARPA®: evită punctele de compresie, garantează confortul și precizia maximă de montaj. Tehnologia GORE-TEX Invisible Fit oferă confortul și potrivirea ideală pentru alergarea zilnică într-un pantof impermeabil în timp. Timpuri de uscare mai rapide (cu până la 50% mai puțin decât construcția standard).
  • SISTEMUL DE INSIRETARE cu benzi integrate între cele două suporturi superioare.
  • INTERIOR Tehnologia  GORE-TEX Invisible Fit oferă confortul și potrivirea ideală pentru alergarea cotidiană într-un pantof impermeabil . Timp de uscare mai rapida (cu până la 50% mai puțin decât construcția standard).
  • TALPA Genetic Max cu talpă intermediară EVA comprimată de densitate medie cu inserții EVA de densitate mică pentru a asigura amortizarea și stabilitatea. Insertul ESS ergonomic conectează partea din spate a pantofului cu partea din față, îmbunătățind structura și asigurând anti-torsiune, sprijin, stabilitate și reactivitate. Aderenta ridicata si tractiune pe orice teren datorita compusului Vibram® Megagrip; banda de rulare este echipată cu blocuri pronunțate cu un design exclusiv SCARPA®.

Informații suplimentare

Marime

, , , , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PROTON XT GTX WMN”