Rucsacul tău este cam gol!

Dar te ajutăm să te pregătești pentru
următoarea aventură!
Laboratorul verde al inovației SCARPA

Din devotament pentru creștere și inovație

Design pentru aventuri îndelungate

scarpa-romania-green-lab-laboratorul-verde-al-inovatiei-scarpa-optimizat

SCARPA se specializează pe conceperea și dezvoltarea de încălțăminte care rezistă în timp, pentru ca tu să cumperi produse mai calitative care nu necesită înlocuire. Inovația este procesul prin care producătorul își alege partenerii care îi ajută să își mențină performanța produselor în timp.

Departamentul lor de Cercetare și Dezvoltare alege, testează și contribuie la dezvoltarea tehnologiei care amplifică rezistența și calitatea produselor, colaborând doar cu cele mai bune brand-uri în materie de tehnologii pentru încălțăminte montană de pe piață.

QUICK STEP

QUICK STEP IN permite poziționarea și fixarea clăparilor de schi în mod sigur și ușor. Canelurile laterale permit inserare ușoară și rapidă. Concept brevetat și testat.

Loghi_Sostenibilita

Tălpile GripWalk permit deplasarea cu ușurință în clăparii de schi, făcând performanța pe schiuri una superbă și mersul mult mai sigur. Interfața dintre talpa clăparilor și suprafață de prindere a schiurilor nu compromite transferul de forță din timpul schiului și nici eliberarea precisă, atâta timp cât se folosește un sistem de legătură original GripWalk sau un sistem de legătură 100% compatibil pentru schiul de tură, care se poate identifica după logo.

INTUITION

Căptușeala Intuition asigură protecție termică și performanță la cele mai înalte standarde, datorită greutății reduse. Materialele exclusive termoformabile garantează o potrivire fixă, confortabilă și pe termen lung.

BOOSTERR

Benzi dinamice elastice de legătură care permit prinderea foarte strânsă pentru performanță maximizată. Asigură și amortizare optimimă pentru protecția tibiilor în momentul opririlor bruște.

BOA_new_2023

Sistemul de ajustare BOA® DIAL IN asigură potrivire rapidă, ușoară și precisă. Special conceput cu materiale rezistente de înaltă calitate și testat cu rigurozitate pe teren, sistemul de ajustare BOA® prestează garantat la cele mai înalte standarde, în orice mediu.

VIBRAM

În 1935, Vitale Bramani, renumitul ghid montan, a luat parte la o tragedie în Alpii de est. Din acel moment, s-a ambiționat să conceapă tălpi de încălțăminte care să garanteze purtătorilor aderență și tracțiune excelente, până și pe teren mixt, folosind cauciuc vulcanizat.

DAVOS

Davos® este un lider de peste 60 de ani pe piața internațională de inserții și tălpi de cauciuc pentru încălțăminte sportivă. Compania a avut dintotdeauna o abordare progresivă și este recunoscută în întreaga lume pentru calitatea și inovația de la nivelul produselor sale.

FRASSON

Frasson SpA® Solemakers este partener de tălpi al celor mai mari producători europeni de încălțăminte de pe piața de Outdoor și Safety din ultimii 100 de ani. Prin cunoștințele sale tehnice și investiția continuă în cercetarea și dezvoltarea tălpilor cu multiple componente, Frasson este considerat unul dintre pionierii industriei.

GORE TEX

Încălțămintea concepută cu membrană GORE-TEX este impermeabilă, rezistentă la vânt și în timp, cu respirabilitate de nivel înalt. Aceste produse au durabilitate excepțională, fiind concepute pentru a garanta siguranță, protecție și confort absolut pe orice tip de teren.

Loghi_Sostenibilita

Datorită standardului de calitate dat de HDry®, încălțămintea confecționată în baza acestui sistem asigură cel mai înalt nivel de impermeabilitate, respirabilitate și protecție termică. Membrana ultra-ușoară impermeabilă și metoda unică de laminare asigură potrivire precisă și păstrează picioarele uscate și ușoare pe tot parcursul zilei.

PRIMALOFT

PrimaLoft® este un punct de referință pentru performanța tuturor straturilor sintetice pentru termoizolare. Impune standarde de confort în orice situație și asigură încălțămintei nivelul optim de căldură, fără suplimentarea volumului, la greutate redusă și cu nivel de compresie moale, rezistent la apă și elevat.

WIN THERM

Wintherm este o membrană termoreglatoare, care menține temperatura corpului la nivel echilibrat, asigurând respirabilitate excelentă și protejând picioarele de frig și căldură, grație îmbinării a două tehnologii: izolare și reflexie.

LORENZI

Având aproape 2 milioane de metri de microfibră vândute în fiecare an doar în Europa și pe piața în continuă ascensiune din Asia, Lorenzi procesează materiale special concepute pentru a rezista în timp, acordând atenție deosebită aspectelor ecologice și elementelor care țin de mediul înconjurător.

CORDURA

De la activități extreme de hiking și cățărare, la schi, snowboard și oricare altă activitate în strânsă legătură cu muntele, produsele CORDURA® garantează protecție excelentă împotriva oricărui obstacol pe care natura ți-l aruncă în cale.

Loghi_Sostenibilita

Therm-ic are o istorie foarte bogată, care a început cu invenția sistemelor de încălzire pentru clăparii de schi. Pe fundația inovațiilor și tehnologiilor brevetate din ultimii 20 de ani, gama lor variată de produse include acum și soluții de înaltă calitate în domeniul sistemelor de încălzire portabile, care sunt atestate în asigurarea căldurii.

LENZI EGISTO

Grupul Lenzi este o companie de producție complet integrată, având propriile departamente cu capacitatea de a acoperi întregi cicluri textile. Tehnologia PU Tek® are la bază un concept nou de fire textile cu o rezistență extrem de înaltă la abraziune, cusute direct în materiale cu rezistență înaltă la uzură, cu scopul de a dezvolta materiale cu cele mai înalte performanțe mecanice.

Loghi_Sostenibilita

Tăbăcăria de piele Perwanger® este o firmă aparțînând din tată în fiu timp de mai mult de 5 generații încă din anul 1780. Produsele sunt impermeabile cu respirabilitate excelentă datorită tehnicii unice de producție.

Concepuți pentru reutilizare

‘Pantofii au fost o parte importantă a urcării mele. Îi voi coase la loc și voi continua să abuzez de ei.’ – Sean Villanueva

Din 5 până în 10 februarie 2021, Sean Villanueva a escaladat solo toate vârfurile masivului Fitz Roy. În picioare, avea o pereche de espadrile Kalipé. Sean este un alpinist legendar care întruchipează filosofia SCARPA. De ce să ne aruncăm o pereche de pantofi, când îi putem reînnoi și lua în noi aventuri?

La SCARPA, reducem, reciclăm, refolosim, regenerăm, reparăm și tălpuim. Pantofii SCARPA sunt special concepuți pentru a permite toate aceste lucruri. Nu, nu este vorba de magie neagră – procesele de reparație și tălpuire sunt posibile din cauza felului în care încălțămintea SCARPA este concepută. Este vorba despre atenție deosebită la detaliu, încă din primele etape.

Produse cu o viață extinsă

Emoțiile – spiritul muntelui – provin din pământ, prin contactul tălpilor și picioarelor cu solul. O încălțăminte poartă harta vârfurilor escaladate și a rutelor străbăture, dar și a emoțiilor trăite. Praful, soarele, pământul și pietrele uzează, alterează și leagă amintiri, pe măsură ce șireturile de deteriorează și structura superioară se încreţește. Prin extinderea duratei de viață a produselor, ne facem datoria față de mediul înconjurător, reducând consumul și producția de deșeuri. De aceea, încălțămintea SCARPA este special concepută pentru a permite tălpuire și reparație.

Cum încurajăm sustenabilitatea, fără să compromitem performanța? Prin materiale de calitate, tehnologii de ultimă generație și design atemporal. Crearea încălțămintei performantă și rezistență este obiectivul final SCARPA. Pentru a fi rezistentă, încălțămintea trebuie să fie de calitate și ușor de tălpuit. Prin serviciile SCARPA de reparație și tălpuire pentru bocancii de drumeții și încălțămintea de escaladă, ne propunem să îți fim alături în anii și în toate aventurile care urmează.