Conditii de returnare

Scarpa Romania / Conditii de returnare

Sc Top 68 Srl – In calitate de importator si distribuitor Scarpa in Romania                                                                                                                          

Timisoara, P.L. Bd. Revolutiei 1989 nr.4,

Magazin Scarpa

Conditii de returnare produse nefolosite(noi)  in temeiul termenilor legali:

  1. Produsul trebuie sa fie nefolosit(nou) in aceeasi stare in care l-ati receptionat. Cutia produsului trebuie sa fie in aceeasi stare si trebuie impachetata corespunzator. A nu se lipi banda adeziva sau documente de transport direct pe suprafata cutiei care trebuie protejata cu o punga,cutie sau hartie, carton s.a.m.d). In caz contrar ne rezevam dreptul de a va factura si incasa valoarea daunelor produsului(cutie) descoperite la receptie. In cazul in care ne trimiteti un produs deja folosit, il vom incadra in alte conditii de returnare.
  2. Termenul legal de returnare produse noi este de  30 zile calendaristice
  1. Transportul catre societatea noastra se onoreaza prin Fun Courier. Prima returnare de produs este gratuita  iar urmatoarele vor fi suportate de dumneavoastra. In cazul schimbului de produse cheltielile de transport vor fi suportate de dv. Adresa de livrare este cea indicata in partea de sus a paginii.
  1. Restituirea valoarica a  produsului returnat– se onoreaza in urma receptiei produsului dupa intocmirea facturii de retur.  Valoarea se restituie prin Ordin de plata bancar in contul indicat de catre dv. Transmiterea datelor contului se face prin email la urmatoare adrese: scarpatop@gmail.com , office@scarpa.ro
  1. Termenul de restituire pt valoarea produsului returnat este de 15 zile lucratoare de la data receptionarii.

Pentru alte informatii decat cele enumerate mai sus va rugam sa ne contactati.

EMAIL: scarpatop@gmail.com

Tel. Mobil:  +40728827299

CONDITII DE RETURNARE PRODUSE DEFECTE

-GARANTIA PRODUSELOR DE INCALTAMINTE SCARPA ESTE DE 2 ANI !

-GARANTIA PRODUSELOR SCARPA SE ACORDA PT DEFECTE TEHNICE DE CALITATE SI CONFORMITATE

-NU SE ACORDA GARANTIE PRODUSELOR CU UZURA EXCESIVA SAU PRODUSELE LA CARE SE CONSTATA CA NU AU FOST INTRETINUTE, INGRIJITE SAU PURTATE  CORESPUNZATOR CHIAR DACA SE AFLA IN PERIOADA DE GARANTIE.

-PT A BENEFICIA DE GARANTIE TREBUIE SA FACETI DOVADA ACHIZITIONARII PRODUSULUI PRIN DOCUMENTE FISCALE(  BON FISCAL, FACTURA) .

MODUL DE RETURNARE SI REZOLVARE A PRODUSELOR DEFECTE

  1. TRIMITETI INCALTAMINTEA PRIN FAN COURIER LA URMATOAREA ADRESA:

SC TOP 68 SRL

TIMISOARA ,BD REVOLUTIEI 1989 NR 4

MAGAZIN SCARPA

0728827299

-PLATA PT SERVICIILE DE TRANSPORT  A PRODUSELOR DEFECTE NE APARTIN.

-PT A BENEFICIA DE GARANTIE TREBUIE SA FACETI DOVADA ACHIZITIONARII PRODUSULUI PRIN DOCUMENTE FISCALE (BON FISCAL, FACTURA)CARE TREBUIESC ATASATE COLETULUI.

-INCALTAMINTEA TREBUIE CURATATA SI USCATA INAINTE DE EXPEDIERE. NU PRIMIM PRODUSE MURDARE! LE VOM RETURNA SI VETI SUPORTA CHELTUIELILE DE TRANSPORT! 

-AVETI OBLIGATIA SA VA  MENTIONATI DATELE DE CONTACT( NUME ,NR DE TELEFON,ADRESA PT EXPEDIERE) PRECUM SI DESCRIEREA DEFECTULUI CONSTATAT CARE POATE FI TRANSMIS PRIN EMAIL SAU FIZIC SCRIS PE FOAIE.

  1. PRODUSUL IN CAUZA VA AJUNGE LA PRODUCATOR PT CONSTATAREA DEFECTULUI SI REZOLVAREA SITUATIEI DV IN TERMENUL LEGAL DE 15 ZILE.
  2. FUNCTIE DE CONSTATARE, PRODUSUL DV VA FI REPARAT SAU INLOCUIT.  VETI PRIMI UN DOCUMENT INREGISTRAT  OFICIAL IN REGISTRUL PRODUCATORULUI.
  3. IN CAZUL IN CARE DEFECTUL NU SE CONSTATA , VA TRIMITEM INCALTAMINTEA RETUR IN ACEEASI STARE IAR TRANSPORTUL VA VA APARTINE, (TUR-RETUR)
  4. IN CONDITIILE IN CARE DEFECTUL SE CONSTATA,  PRODUSUL SE REPARA SAU SE SCHIMBA SAU SE RETURNEAZA CONTRAVALOAREA IN FUNCTIE DE CAZ.

SCARPA- este un brand de incaltaminte ce foloseste materiale premium si tehnici de productie moderne si evoluate. Incaltamintea Scarpa este conceputa a fi folosita in orice conditii , intretinuta, purtata si folosita conform activitatii corespunzatoare fiecarui model aceasta va va oferi aspectul,confortul, protectia si toate calitatile ei. Astfel va rezista in timp iar investitia dv va fi recompensata si eficienta.